Dagens bibelvers:


Finn tilbake til Fm 101

Fm-radioen er ikke død i Kragerø, selv om det har virket slik i sommer da Hallo Kragerø har hatt ferie.


03.09.2011

Noe av utstyret til radioen har vært til skikkelig overhaling hos Mic El på Nesodden, og sendingstart i høst har derfor blitt forsinket.

 

I går kveld gikk første direktesending på lufta. Redaktør Håkon Nordal satt i studio da metodistkirkens program «Meto media» dro i gang igjen. Han ønsket lytterne tilbake ved radioapparatene og Gunilla Olsen fortalte fra sin tur til Ukraina med Ove Arnoldsens hjelpesendinger.

 

Kveldsåpent og Bygda vår

Tirsdag 6. september starter Pinsemenigheten Elim «Kveldsåpent» som sendes hver tirsdag kveld.Det er et forbønnsprogram med mye fin musikk oppdelt med ord fra Bibelen. Torsdag 8. september er Abraham Sørdalen i gang med bygda vår, og da går også starten på høstlotteriet.

 

De andre programmene kommer etterhvert, men likevel er det plass til flere programskapere. I løpet av sommeren har redaktøren fått telefon fra folk som har lyst til å ha sendinger på Hallo Kragerø. Det er plass mange flere programmer.

 

Ikke dab for lokalradioen

Regjeringen kunngjorde i februar at Fm-båndet skal skrus av i 2017, og Hallo Kragerø mente da at det ville være en naturlig avslutning for lokalradioarbeidet i Kragerø.

 

Skal Hallo Kragerø inn på digitalradionettet vil det kreve mer enn den dugnadsinnsatsen vi driver med per dags dato. Lokalradio i den betydning som f.eks. Hallo Kragerø er, det vil si som sender over et område som har relativt få innbyggere, får ikke plass på dab-nettet, mener redaktør Håkon Nordal.

 

Min oppfordring til lytterne er å ikke kaste Fm-radioene. Fm-båndet skrus ikke av før om tidligst seks år, men det går allerede rykter om at dette utsettes til 2021. Mitt håp er at Hallo Kragerø lever videre på Fm-båndet i enda mange år. Flere i styret har sittet lenge og jeg har vært redaktør i snart åtte år. Det vil være naturlig å jobbe for et bytte av ledelse og redaktør med tanke på nye ideer og muligheter i de neste 10 årene.

Alle nyheter
Siste nytt


Det har vært 89601 besøkende siden 10.11.2006
Webmaster: Øyvind Eriksen