Dagens bibelvers:


Årsmøte i lokalradioen

Onsdag 14. mars ble årsmøtet avviklet i stiftelsen Hallo Kragerø. Ti delegater var samlet i Metodistkirkens peisestue og fokus var spesielt rettet mot vedtektene til stiftelsen.

14.03.2012

I forkant av det ordinære var det innkalt til ekstraordinært årsmøte der vedtektene skulle forandres for å etterkomme kravene til lotteri- og stiftelsestilsynet. I og med at stiftelsen Hallo Kragerø i sin tid ble opprettet med åtte stiftere, har styret i det siste bestått av for få deltakere i følge Hallo Kragerøs vedtekter. Vedtektene er nå endret til at styret har fem styremedlemmer.
Øyvind Eriksen fortalte de frammøtte om hvilke moderniseringen som er gjort med PCene i studio, og i etterkant fikk han et velfortjent gavekort fra styret. Det er utallige timer han jobber med radioen i løpet av året, og tilrettelegger og utvikler slik at avviklingen av repriser og faste poster går etter kjøreplanen.
Redaktør Håkon Nordals rapport pekte spesielt på at mikseren er overhalt og alt utstyr i studio er gjennomgått av fagpersoner. 
Alle nyheter
Siste nytt


Det har vært 89601 besøkende siden 10.11.2006
Webmaster: Øyvind Eriksen